Jdi na obsah Jdi na menu
 


pro info zpřístupnění fotogalerie klikni

13. 9. 2023

Z důvodu zvyšujících se nákladů na provoz a údržbu webových stránek, jsem  byl nucen  zpoplatnit užitečný digitální obsah. Pro zájemce o fotografie z průběhu repase, servisu, upgrade různých přístrojů, je možnost nahlížení po celý kalendářní rok 2024 za symbolický poplatek 100,-Kč

 

Číslo účtu: 123-8973560297 / 0100 , Komerční banka

QR platba: 

img_5484.jpg

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Po zaplacení, kde ve zprávě uvedete Vaší e-mailovou adresu, vám bude zpětně na e-mailovou adresu zasláno heslo pro přístup ke všem fotografiím v galerii.

Toto heslo bude platné pouze pro kalendářní rok 2024. Na všechny fotografie se vztahují autorská práva. Při uhrazení poplatku si také můžete fotografie uložit do svého zařízení a využít pouze pro osobní potřebu.

Po otevření fotogalerie je seznam přístrojů  běžně dostupný. A to jak v sekci repase, servisu tak upgrade. 

Náhled do fotogalerie vám umožní shlédnutí postupu repasí, oprav a upgrade přístrojů. Je pořízených mnoho fotografií ke každému přístroji. Pro mnoho, ať profesionálních, tak amatérských techniků (radioamatérů) v tomto odvětví, tyto fotografické servisní manuály, které znázorňují postup oprav, repase nebo upgrade přístrojů jsou vodítkem, jak svépomoci opravit svůj přístroj.

Ve fotogalerii je aktuálně 8862 fotografii

Fotogalerie je také určena pro nadšence hifi techniky, kteří s oblibou sledují a přemýšlejí nad tím, jak mají možnost vylepšit své přístroje pro poskytnutí dokonalého hudebního zážitku.