Jdi na obsah Jdi na menu
 


Komplexní repase

Příspěvky

Komplexní repase

20. 1. 2019

Komplexní repase je oproti opravě časově mnohem náročnější. Časový rozsah repasovaného přístroje se pohybuje  až 35h.U obtížných přístrojů i déle. V prvé řadě se provede diagnostika přístroje. Dle diagnostiky se zpracuje cenová nabídka repase a odešle zákazníkovi  k vyjádření. Následně je repasovaný přístroj  kompletně demontován. Vadné součástky jsou vyměněny. U polovodičů se mění teplovodní pasta včetně podložek za silikonové. Provádí se nastavení všech hodnot, dochází k odstranění studených spojů, popřípadě přepájení kompletních desek, leštění vstupních konektorů, atd...

Na zrepasovaný přístroj je poskytována záruka  12 měsíců. Spolu s přístrojem obdržíte servisní protokol. Tento protokol zároveň slouží jako záruční list k provedené repasi.  Cena komplexní repase se pohybuje od 3000,- a výše  za zrepasovaný přístroj..Cena za repasi je pouze orientační, záleží na tom, o jaký model se jedná a jaká je náročnost repase. Samotná cena repase se dá určit až po diagnostice přístroje.

Repase každého přístroje je zdokumentována a uložena na stránkách v jednotlivých sekcích. Je pro mne důležité, aby  zákazník viděl jak probíhala repase jeho přístroje.

 

 
Celý příspěvek | Rubrika: Komplexní repase | Komentářů: 0